Skip to content

Truck bandenmonteur

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.200 - € 2.600 per maandRetail

Wat ga jij doen?

Size does matter. Een autoband verwisselen is één ding, maar die van een vrachtwagen is heel wat anders. En dat weet jij als geen ander! Als truckbandenmonteur zorg jij ervoor dat onze klanten weer veilig de weg op kunnen.


Dit ga je doen
Als het om auto- of truckbanden gaat, dan ga jij geen uitdaging uit de weg. Na je eerste kop koffie begin je om 08:00 uur in de werkplaats met het uitlijnen van een industriewagen. Daarna demonteer je diverse truck- en grondverzetbanden. Door de grootte van de banden wordt dit veelal met een heftruck gedaan.
Plots wordt je opgepiept door Piet van de receptie: “Ze hebben je wisseltrucks weer nodig! Er is een vrachtwagen gestrand aan de kant van de snelweg met een lekke band.” Op locatie bepaal je of de band nog te repareren is of dat je hem moet vervangen. Zo zorg jij als truckbandenmonteur ervoor dat deze chauffeur weer veilig de weg op kan. Klus geklaard? Dan rijd je weer terug naar de werkplaats om nog een aantal banden te verwisselen en je collega’s te begeleiden. Aan het einde van de dag zorg je dat je de werkplaats netjes achterlaat. Daarnaast draai je af en toe (24-uurs) pechservice.


Dan bieden we jou:
• Een goed salaris;
• In eerste instantie een tijdelijk contract voor 40 per week, met uitzicht op vast, contracturen zijn bespreekbaar;
• 150% toeslag op overuren en op de uren die je op zaterdag en net de pechservice extra werkt.
• Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
• Jij werkt bij ons met het beste gereedschap en volgens de nieuwste technieken;
• De mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen.


Werken bij Profile: are you ready?
Een baan als truckbandenmonteur bij Profile DBS Woudenberg is veel meer dan alleen maar banden verwisselen. Je krijgt er ook aantal gezellige en deskundige collega’s bij. Deze locatie maakt onderdeel uit van de DBS groep. Samen met een aantal andere (Profile) vestigingen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En soms springen we zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds een lange tijd elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en leaseauto’s.

Wat breng jij mee?

Heb jij het juiste profiel?
Als echte aanpakker, houd je wel van een uitdaging: als jouw collega drie banden verwisselt, probeer jij er vier in dezelfde tijd te wisselen. Ook beschik je over:
• Enige werkervaring in de montage /techniek;
• Rijbewijs B (personenauto);
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

of