Skip to content

Chauffeur (BE-Rijbewijs) - Parttime

Hoogvliet, Zuid-Holland, Nederland€ 12 - € 15 per uurRetail

Wat ga jij doen?

Zit jij niet graag stil en heb je zin om voor een paar uur per week de weg op te gaan? Als bandenbezorger sta jij klaar om rijdend Nederland de weg op te helpen!


Wat ga je doen?

Na een bakje koffie met je gezellige collega’s stap jij om 8:00 in je bus op weg naar het eerstvolgende adres. Je doet een ronde langs vaste klanten op de Maasvlakte, tot aan Hellevoetsluis en Zuidland. Op maandag, woensdag en vrijdag ben jij ongeveer 3 uur onderweg en laad je nieuwe en oude banden in en uit de bus. Wij kunnen je vertellen wat je verder moet doen, maar waar een bandenwissel nodig is ben jij altijd in de buurt!

Wat breng jij mee?

Wat breng jij mee? 

Jij stapt iedere keer weer met plezier de bus in en houdt ervan om anderen te helpen. Je steekt graag je handen uit de mouwen en lekker sjouwen vind jij niet erg. Verder: 


  • Heb jij een rijbewijs BE; 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Woon jij in de omgeving van Hoogvliet en ben je van 8:00 – 11:00 beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag. 
  • Heb je een goed humeur. 


Op de werkvloer 

Er staat een enthousiast team van collega’s klaar om je te verwelkomen aan het begin van je shift. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten iedere dag weer met een lach de weg op kunnen. Daar doen we natuurlijk samen ons uiterste best voor. 
 
Keertje kennismaken met een ‘bakkie pleur’? 

Laat je naam, telefoonnummer en emailadres achter en de rest bespreken we graag telefonisch met je of je komt gewoon een keer bij ons langs! 

of