Skip to content

Baliemedewerker

Hoogvliet, Zuid-Holland, Nederland€ 2.500 - € 2.800 per maandRetail

Wat ga jij doen?

Op papier is het een commerciële functie, maar je verkoopt de klant alleen iets als het echt nodig is. Want als commercieel baliemedewerker zorg je er vooral voor dat alles in de werkplaats op rolletjes loopt en de klant blij de garage verlaat.

Dit ga je doen

‘Advise with a smile’ is jouw motto. Want als commercieel baliemedewerker ben jij het gezicht én eerste aanspreekpunt van Profile Hoogvliet. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Afhandeling van alle (telefonische) vragen van onze zakelijke en particuliere klanten;
  • Zorgdragen voor de werkplaatsplanning;
  • Invoeren van orders;
  • Geven van (technisch) advies.

Wij bieden

-Een goed salaris;
-In eerste instantie een tijdelijk contract voor 24/32/40 per week, met uitzicht op vast, contracturen zijn bespreekbaar;
-150% toeslag op overuren en op de uren die je op zaterdag en net de pechservice extra werkt.
-Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
-De mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen.


Werken bij Profile: are you ready?
Een baan als baliemedewerker bij Profile DBS Hoogvliet is veel meer dan alleen maar de telefoon opnemen. Je krijgt er ook aantal gezellige en deskundige collega’s bij. Deze locatie maakt onderdeel uit van de DBS Tyre Managementgroep. Samen met een aantal andere (Profile) vestigingen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En soms springen we zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds een lange tijd elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en leaseauto’s.


Wat breng jij mee?

Heb jij het juiste profiel?

Hoe hectisch het soms ook kan zijn in de werkplaats, jij beheert altijd het overzicht. En je denkt daarbij altijd in oplossingen. Daarnaast heb jij de volgende ervaring en vaardigheden om je werk goed uit te oefenen:

  • Een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 2);
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Administratief sterk onderlegd;
  • Ondanks jouw commerciële drive verkoop je alleen als onze klanten het écht nodig hebben.

of