Skip to content

Allround Marketeer

Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland€ 2.200 - € 2.800 per maandMarketing

Wat ga jij doen?

Ben jij de creatieve marketeer die ervoor zorgt dat DBS een (banden) spoor achterlaat? Wij zoeken namelijk een Allround Marketeer die ons helpt met het verder uitbouwen van een ijzersterke identiteit.


DBS Tyre management is een toonaangevende speler in de bandenbranche. Met vestigingen door het hele land bedienen wij een breed scala aan klanten, van de consument tot grote transportbedrijven. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan diensten en producten op het gebied van banden, velgen en auto's, zoals bandenreparatie en –vervanging, bandenopslag, autoreparaties en advies op maat. En dat verhaal willen we graag vertellen! 

Hoe vertel jij ons verhaal?

Als onze Allround Marketeer ben jij een belangrijke schakel in onze marketingactiviteiten. Je zorgt ervoor dat onze socialmediakanalen altijd up-to-date zijn en dat onze online- en offlinemarketingmaterialen er tiptop uitzien. Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze boodschap op de juiste manier overkomt op onze klanten. En natuurlijk doe je dat met de nodige creativiteit. Maar dat is nog niet alles!

  • Je hebt ook een actieve rol in het in goede ban(d)en leiden en bijwonen van beurzen en andere evenementen;
  • Je denkt proactief mee over nieuwe marketinginitiatieven en weet deze om te zetten in concrete actieplannen;
  • Je houdt je bezig met de interne communicatie, bijvoorbeeld door het opstellen van een nieuwsbrief;
  • Je ondersteunt met het schrijven van pakkende teksten voor onze website.

Wat breng jij mee?

Wie zoeken wij?
Je denkt buiten de kaders en weet precies hoe je onze doelgroep kunt aanspreken met de juiste boodschap. Ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen. Belangrijker is dat je enthousiast bent en de drive hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de functie. Verder heb jij:

  • Een afgeronde MBO- of hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie;
  • Je hebt oog voor detail en je bent in staat om zelfstandig te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.


Wat bieden we jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie voor in een groeiend en hecht familiebedrijf. Je werkt in een team van enthousiaste collega's die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de beste service bieden aan onze klanten. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe marketeer? Solliciteer direct en we nemen binnen drie dagen contact met je op.

of